BHV Nieswaag Home BHV Nieswaag Facebook BHV Nieswaag Barendrecht Nederlandse Reanimatie Raad BHV Nieswaag Barendrecht Het Oranje Kruis BHV Nieswaag Barendrecht VCA BHV Nieswaag Barendrecht CCV
Wees voorbereid

BOA Cursussen

Een instantie die belast is met het opsporen van strafbare feiten moet zijn medewerkers opleiden tot buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA). De BOA's zijn verdeeld in de domeinen Openbare Ruimte, Milieu en Welzijn, Onderwijs, Openbaar vervoer, Werk , Inkomen en zorg en Generieke opsporing.

Afhankelijk van het domein wordt de opleiding volledig afgestemd op de eindtermen van het Ministerie van Justitie. In de opleiding wordt vooral veel aandacht besteed aan de nieuwe praktische hoofdstukken "gesprek- en benaderingstechnieken" alsmede de Combi-bon. Bij de opleiding hoort o.a. een lesboek, behandeling van de lesstof op een actieve en interactieve wijze en een proeftoets waarmee de kennis gemeten wordt. Daarnaast bereidt BOA Nieswaag u voor op het praktijk examen. Er wordt ruimschoots aandacht besteed aan rollenspelen, waarbij het uitschrijven van de Combi-bon en de aangeleerde vaardigheden in een praktijksimulatie wordt getraind.

De BOA Basisopleiding, gewoonlijk verzorgd in tien dagen van 09.00 uur tot 17.00 uur, vindt plaats op uw eigen locatie of sportschool in de buurt. Benodigde materialen kunnen desgewenst door ons worden verzorgd. Bij maatwerk kunnen de tijden uiteraard naar wens worden aangepast. De opleiding eindigt met een meerkeuze (CITO) examen en een ExTH examen "gesprek- en benaderingstechnieken" en de Combi-bon. De examenkosten vallen buiten de opleidingskosten.

Voor de opleiding gelden de volgende specifieke toelatingseisen: Voldoende beheersing van de Nederlandse taal en een geldig, Nederlands identificatiebewijs (paspoort of ID-kaart) Om BOA in Nederland te kunnen zijn, geld een bewijs van onbesproken gedrag! Wilt u hierover meer informatie? Bel of mail ons vrijblijvend.

Direct inschrijven