BHV Nieswaag Home BHV Nieswaag Facebook BHV Nieswaag Barendrecht Nederlandse Reanimatie Raad BHV Nieswaag Barendrecht Het Oranje Kruis BHV Nieswaag Barendrecht VCA BHV Nieswaag Barendrecht CCV
Wees voorbereid

Overval training

Per jaar zijn er in Nederland ongeveer 2500 overvallen. Als u of uw personeel hiermee geconfronteerd worden heeft dat een enorme impact op uw veiligheidsgevoel. Met een goede overvaltraining kunt u de kans op een overval vaak verkleinen en leren wat u wel en vooral niet dient te doen tijdens een overval. Ook weet de deelnemer na deze training hoe je een collega kan opvangen, die een overval heeft meegemaakt. Met onze overvaltraining kan de verwerking van deze ingrijpende gebeurtenis beter worden begrepen en ondersteund.

Tijdens de training wordt er informatie gegeven over het waarnemen van afwijkend gedrag van personen, die mogelijk een overval voorbereiden. De RAAK procedure wordt uitvoerig uitgelegd. Het de-escalerend optreden tijdens een overval staat voorop. Ook wordt er informatie gegeven over hoe om te gaan met een stresssituatie en het reageren onder stress.

Tijdens de overval simulatie (rollenspel) krijgen de deelnemers de mogelijkheid om bepaalde vaardigheden, die o.a. bij de RAAK procedure zijn besproken, te oefenen.

Gedurende de training zal specifiek over de eigen werksituatie worden ingegaan en zal de de training op maat worden ingericht.

Direct inschrijven