BHV Nieswaag Home BHV Nieswaag Facebook BHV Nieswaag Barendrecht Nederlandse Reanimatie Raad BHV Nieswaag Barendrecht Het Oranje Kruis BHV Nieswaag Barendrecht VCA BHV Nieswaag Barendrecht CCV
Wees voorbereid

Weerbaarheid en Agressie

De agressietraining is bedoeld om verschillende soorten agressie te leren herkennen en te leren hoe daarop te reageren. Het gedrag van de deelnemers wordt gespiegeld en in rollenspellen geoefend om de-escalerend op te treden.

De agressietraining kan worden uitgebreid met een fysiek gedeelte. Deze weerbaarheid training is vooral geschikt voor mensen die in het openbaar werkzaam zijn, maar geen geweldsbevoegdheden hebben. Indien de de-escalerende sociale vaardigheden niet het gewenste effect hebben en de agressor kiest voor fysiek geweld, zal de medewerker moeten zorgen voor zijn eigen veiligheid, de veiligheid van zijn collega’s en de burgers. Tijdens deze weerbaarheid trainingen worden de deelnemers getraind in het veilig werken met agressieve personen.

Onze trainingen worden aan de wensen van de klant aangepast, elk bedrijf, instelling, elke branche loopt tegen andere risico’s aan. Onze specialiteit is voor elke branche een bijpassende training te verzorgen en deze op maat in te richten.

Direct inschrijven